lördag 28 februari 2009

Riihimäki´s glasburkarGillar jag verkligen.Sprang över 3st förra helgen då jag var på loppis.
Tänk vad lyckat då andras "skräp" kan komma till andvändning.(dom måste ju tycka att det är skräp då det säljs bort) Men det tycker dock inte jag.
Nu har jag satt skorpor i en och frukostflingor i en och den tredje vet jag inte riktigt än vad jag ska ha i. Hittade också 6 teskedar som följde med hem, teskedar kan man aldrig ha för mycket av :)

Tant Gredelin

torsdag 26 februari 2009

Uppdatering...

Kommer ni ihåg nagelspärrsmonstret? Om inte kan ni läsa om honom i ett av de första inläggen.
På bilden ser ni honom i användning. Det finns hopp! Om man inte räknar det jag gjorde imorse då förståss... I ren desperation rev jag upp en nagelspärr på min tumnagel. Klockan var kvart före sju och V hade just kommit till vår säng. Jag var så trött och ville absolut inte stiga upp än. Men det var nog värt det. Klockan 8 steg vi upp...

...och så spikmattan. "Fegistyget" har varit borta länge. Det går riktigt bra och är faktiskt skönt efter de första sekunderna. Men att somna utan fegistyg...AJ. Vaknade en kväll efter över en timme på spikmattan...Det är inte skinn som syns på närbiden utan nåt fel i plasten. Tror jag...Ha,ha.:)
-Tant Grön-

onsdag 25 februari 2009

HELT UNDERBART
Idag for 4 mammor med 7 barn iväg på en mini Lapplands resa.
Körde endast några km med bil. Då tog några av barnen på sig skidorna och resten av barnaskaran bänkade sig på stigakälkarna.Jag kan med gott samvete säga att dagens motionspass fick vi verkligen efter några km till fots i skogen :)
Vi konstaterade att vi besöker vårt minilappland allt för sällan.
Resten av dagen har i alla fall jag varit helt slut. Tänk vad frisk luft kan göra en pigg då man är ute och helt slut bara man kommit in över dörrtröskeln.

Tant Gredelin

måndag 23 februari 2009

Bowling

Har just kommit hem från bowling. Det var en del av födelsedagspresenten till ett av syskonbarnen. Kul! Nåt som man borde göra oftare... Och för dem som undrar, Tant Grön vann:). På bilden syns vårt hemmabowlingset från maileg.
-Tant Grön-

söndag 22 februari 2009

Ögonfröjd...


I granndörren på mitt jobb så har vi en blom & presentbutik, kan det bli bättre :)
Nu som då om jag har en paus i arbetet kan jag gå över och låta ögonen vila i fröjd av alla vackra blommor.
I helgen FICK jag denna härliga tulpan bukett på 20 tulpaner som bara hade några dagar kvar innan dom skulle slängas.(jag tror jag aldrig haft 20 tulpaner på en och samma gång)
Tänk att dom till och med var vita, jag tror faktiskt att tjejen som har stället har fattat att jag gillar vita och pastelliga snittblommor.
Ha en bra sportlvsvecka, vi hoppas på det bästa vädret!

Tant Gredelin

Lundagård


Alldeles riktigt, Tant Brun besökte Lundagårds mysiga butik igår:) Där fanns många fina saker! Vi köpte knoppar till garderobsdörrarna och ett "älskad"-hjärta. Kommer igen och då ska jag ta med de andra tanterna också. Brukar nu som då göra en liten resa norrut och då finns det några obligatoriska shoppar att besöka. GalleriAnn och Blossom är två av dem. Nu hör nog också Lundagård dit :)
Tant Brun