lördag 17 april 2010

Då var det dags för ett inlägg igen. Här kommer några bilder från hjälpköket. Det som finns på de första bilderna är inhandlat på minimani. På burkarna med tvättmedel står det IS på baksidan... Men det gör väl inte så mycket? Köpte dem i alla fall. De fick "lappar"från lundagård som jag stämplade med "vit" och "färg" så vi som tvättar vet vilket medel som ska användas. Min duktiga gubbe vet det nog nu också. (Efter att ha tänkt sig att medlet med "färgpreplor" var tänkt för färgad tvätt och det vita för vit tvätt). Här får ni också se en bit av det röda kaklet som jag tror jag skrev om tidigare. Har inte ångrat mig. Inte ännu åtminstone.
Ha en skön fortsättning på helgen. / Tant Grön

söndag 11 april 2010

Gardiner

Under påskhelgen fick jag äntligen sytt gardinerna till sovrummet. Det tog sin tid... När vi renoverade tog vi tillvara de gamla gardinlisterna(?) som fanns i huset, vet inte vad de kallas egentligen. De var tidigare mörkbruna, men som ni ser målade vi dem vita.
Råkade hitta ett foto från tiden före renoveringen från samma vinkel, så jag måste lägga in det också. (Som tur var fanns det ett fint trägolv under den gröna plastmattan).

Ha en skön söndag!
/Tant Brun