torsdag 26 februari 2009

Uppdatering...

Kommer ni ihåg nagelspärrsmonstret? Om inte kan ni läsa om honom i ett av de första inläggen.
På bilden ser ni honom i användning. Det finns hopp! Om man inte räknar det jag gjorde imorse då förståss... I ren desperation rev jag upp en nagelspärr på min tumnagel. Klockan var kvart före sju och V hade just kommit till vår säng. Jag var så trött och ville absolut inte stiga upp än. Men det var nog värt det. Klockan 8 steg vi upp...

...och så spikmattan. "Fegistyget" har varit borta länge. Det går riktigt bra och är faktiskt skönt efter de första sekunderna. Men att somna utan fegistyg...AJ. Vaknade en kväll efter över en timme på spikmattan...Det är inte skinn som syns på närbiden utan nåt fel i plasten. Tror jag...Ha,ha.:)
-Tant Grön-

2 kommentarer:

ivars sa...

Kan man somna på en spikmatta! Det låter otroligt, men kanske man borde prova. Grattis till första vinsten i min blogg och ägare till nässelschampo. Inte annat än att dela upp på tre nu då... Eller hur ni vill göra.. ;) En adress behöver jag åtminstone så maila mig ifall ni vill ha priset. Trevlig helg! :)

Grannen sa...

Måste skratta åt era nagelspärror:) Känner igen mej..Men J säger:sväng mamma så ja kan tåll i ditt hår.. så får jag vackert ligga på sidan och har man tur får man ligga i sängen en halvtimme till..