tisdag 20 oktober 2009

Höst

Vart tog alla vackra höstfärger vägen? Hann inte riktigt med det här året känns det som. Vi har en stor gammal lönn framför huset som man brukar hinna njuta av lite mer än vad man hann i år. Kan bero på att jag knappt varit hemma alls på senaste tiden... Senaste helgen var vi söderut och där var hösten som finast just nu:) Jag älskar höstens fina färger!
Har gjort det lite "höstigare" inomhus. Tog bort den vita hyllan och gjorde en hylla av tegelstenar och en gammal planka istället. Ni minns väl skylten från Gottland (visade den i ett inlägg i somras). Här är min version. (Bilden är suddig men det står "Jäkta inte-sitt min vän Bortglömd vila får du ej igen).Borde ta budskapet på lite större allvar bara... Den här platsen finns ju till endast för att sitta ner och njuta :)
Så nu är det bara att ta vara på ljuset så mycket man hinner medan det är ljust och mysa inne när det är ruggigt och mörkt. Och förstås motionera lite där emellan så ska man väl klara den mörkaste tiden också. Köpte några kuddar från ikea senaste helg för att få det lite mera ombonat i sovrummet. Nu borde jag också ta tag i gardinprojektet som har väntat i över ett år (redan!?) Men först ska jag bygga ett vitrinskåp till köket och lägga upp hyllor i tv-rummet...
...Allt har väl sin tid, också i naturen. Jag tycker att det råa och kal(l)a har sin charm det också. Men bara en tid. Sen börjar man längta efter snön och att få lägga upp stjärnorna i fönstret:)
Ha det gott i höstmörkret!
/Tant Brun