lördag 22 januari 2011

Stig in!

Kvisten börjar bli lite mera klar. Här får ni se min julklapp. Bänken. Det var hit jag egentligen ville ha en pinnsoffa som jag skrivit om tidigare. Den här "soffan" hittade vi på Isku men när jag väl bestämt mig för att nöja mig med den kom det fram att den hade slutat tillverkas. Vi lyckades iaf få tag på ett utställningsexemplar ca 100 km hemifrån. J var på jobb "i närheten" och hämtade hem soffan några veckor före jul.
Kvisten är långsmal med fönster längs hela ytterväggen. Hade tänkt ha de här lamporna i taket men pengarna räckte inte riktigt till. Vem vet, kanske jag tar hem storvinsten i dagens lottodragning... Nöjer mig med två ikealampor så länge.
En till tavelvägg (nu får det räcka tror jag) hittade sin plats här. Gjorde en tavla av gamla brädor hos Tant Brun med texten "We may not have it altogether, but together we have it all".
Efter en lång målningspaus ville V äntligen måla med våra nya färger. Det blev en bov. "Men int visst jag ju att jag var så här bra. Jag är ju bättre än dig till och med!". Finfin.
Innanför dörren hänger en svartmålad skiva med krokar för nycklar och en "shoes on" skosked av den här duktiga "tanten". (Den röriga hatt och skohyllan som syns i spegeln är snart fixad. Jag har en plan.) Trevlig fortsättning på helgen! /Tant Grön

måndag 17 januari 2011

Lampan

Lampan som syns i bänken-inlägget förtjänar ett eget inlägg. Det är en julklapp från mig till J;) Undrar om det fanns med på HANS önskelista? Hade bara sett den på bild här tidigare men blev lite kär när jag såg den i verkligheten. Julen närmade sig och jag såg min chans... Min julklapp av J får ni se nästa gång. Håll ut! /Tant Grön