onsdag 29 april 2009

Resultatet

Här får ni se skåpet som jag "mutade" Tant Brun att måla;) Själv tycker jag att det var ett riktigt snällt erbjudande att FÅ måla skåpet. Kan ju tillägga att skåpet hur som helst målades i hennes hem och att jag målade första varvet (som kändes vääldigt trögt). Tack! Jag är lite fattigare men mycket lyckligare. Nu återstår bara ett problem, eller egentligen två. Det första är lukten i skåpet. Den måste bort innan skåpet kan fyllas. Problem nummer två är att v ska ha sina leksaker där. Han har börjat flytta saker i skåpet redan. Duplo och bilar blandas med "huskurer" som ättika i ett skåp, citronskivor i ett skåp, bakpulver på ett fat i ett skåp. Ännu har jag inte märkt nån större skillnad, förutom att lukten blandas med ättika eller citron. Tips tas gärna emot. I värsta fall blir det att måla på insidan...
Trevlig helg till er!

Tant Grön

måndag 27 april 2009

Projekt.......


Länge sen sist. Det är tur att man delar blogg med några lite flitigare bloggare :) Har på senaste tiden målat det här skåpet. Tant Grön mutade mej. Jag fick hennes skor (nya springskor som gav henne skavsår) om jag målade skåpet. Funderade noga på erbjudandet. Tid har jag, det handlar om prioriteringar, men trolla fram pengar kan jag tyvärr inte så det avgjorde saken (+ att jag behövde ett par nya skor och de här råkade passa). Kanske ni får se resultatet i ett inlägg från tant Grön?
Har också ett eget litet projekt på gång (förutom det stora uthusprojektet). Ska skrapa och måla två stolar som jag tänkte skall stå i pysselrummet. Tack för pysselrumskommentarerna förresten, de värmer:).

/Tant Brun