lördag 5 juni 2010

VILA

Den här stora lönnen finns precis utanför huset vårt. Nu vill jag ha en hängstol att hänga i den krokiga grenen till vänster :) För några år sedan fanns det hängstolar lite överallt, bl.a. på Indiska och Hemtex(?). Men då hade jag inget träd. Är det nån som vet var man kan få köpa en hängstol?


Den här ser lagom stor och skön ut. Kan beställas på hamaca.se. Fina hängmattor och -stolar har de där. Vi har en bra plats för en hängmatta också. När jag köper en hängmatta ska jag köpa en stor, där man kan vara två. Min man behöver också vila, han vet bara inte om det själv. Tror inte han ens vet hur man gör. Hur som helst skulle det sitta fint med en plats för vila och kanske någon bra bok. Jag är en sommarläsare. Läser böcker bara på sommaren.bild från hamaca.se


bild från hamaca.se

Sköna vilostunder önskar jag er, med eller utan hängmatta!
/Tant Brun

söndag 30 maj 2010

Betong

Jag har länge tänkt gjuta saker i betong, men det har liksom inte blivit av. Därför bestämde jag mig för att gå en betonggjutningskurs för att komma igång. På kursen gjorde jag några små saker, bl.a. en tvålkopp, en liten kruka och detta &-tecken.

Sen har jag fortsatt att gjuta lite hemma. En "dörrplatta" i betong. Den håller ännu på att torka, så den ligger kvar på skivan där den blev gjuten. Den ska få flytta ut framför en av dörrarna på uthuset. Tack till Tant Gredelin som hämtade hem gummimattan så jag fick plattan gjuten.

Ha det bra! Hoppas på lite sommarvärme igen!
/Tant Brun