torsdag 5 mars 2009


Imorgon ca. 05.00 startar Tant Gredelin med familj sin resa mot RUKA.Härligt på ett vis med en paus från vanliga vardagen.Men ändå lite konstig ångest känsla får jag alltid om jag skall bort hemifrån.Innerst inne är jag en väldans "hemma" människa, trivs där jag vet hur allt funkar.
Får verkligen hoppas att allas ben och armar är hela innan resan är över.(man måste själv inse att man inte är lika vigulant som för 8 år sen då man sist åkte slalom)
Men, med gott ressällskap och avkoppling tror jag nog allt kommer att bli bra!
Vi hörs...Ha en skön helg allihopa!

Tant Gredelin

onsdag 4 mars 2009

Olyckskorp...

...eller skyll dig själv! Hade väntat alldeles för länge med att gå till tandläkaren. Har nu en tillfällig plomb eftersom hålet var så stort att det antagligen blir rotfyllning. Tanden värker mer än tidigare. Hoppas det går om... Ska man ALDRIG lära sig att göra saker i tid. Att det inte blir bättre av att vänta. Sitter också här med kronisk örongångsinflammation bara för att jag för många (9!) år sen försökte fixa öronen själv på olika sätt och med att "vänta och se"...Har iallafall fått beställt en kontrolltid till öronläkare för att se hur det står till efter öi för några veckor sen. (Att jag hade beställt en kontrolltid till samma läkare för två år sen men avbokade i sista stund för att jag inte hade såå stora problem just då hör inte hit.) Plåtkorpen på bilden är köpt i pentik
Ha det bra!

Tant Grön

måndag 2 mars 2009

Stolen

Imorgon är det dags för Stolen. Tandläkarstolen... Om jag lyckas få en akuttid. "Försökte" idag men alldeles för sent för att hinna få en tid. Behövde samla krafter i sådär 6 timmar. Imorgon ringer jag kl. 8. Har försökt förtränga den värkande tanden länge. Nu går det inte mera. Hoppas de hittar rätt med bedövningen! Stolen på bilden är ett bokstöd i gjutjärn.

Tant Grön