fredag 5 juni 2009

Helgens program

Skönt med fredag. Imorgon skall vi måla väggarna i fähuset, det ska bli spännande att se hur det blir. Tänkte använda kalkfärg, håller tummarna att det räcker med ett lager :) Kanske ni får se bilder på resultatet så småningom. Här är nuläget i alla fall:


Måste ju också visa bild på hur stolprojektet slutade. Den blev svart och får stå i pysselrummet. Det tar nog ett tag att vänja sej vid den svarta färgen men om jag tröttnar på stolen kan jag alltid SÄLJA den till tant Grön. Hon skulle gärna vilja ha den ;)

Ha en skön helg! Hoppas på liite varmare väder...
/Tant Brun

onsdag 3 juni 2009

ÄppelblomLänge sen sist. Har varit söderut på studentfest och när vi kom hem sent på söndagskvällen möttes vi av äppelträd i full blom :) I går plockade jag in lite kvistar för att hinna njuta av blommorna så mycket som möjligt. Mjölkkannan fick jag av svärmor, eller blivande svärmor...Tack för det :)
Vårt köksbord har vi lagat av tre gamla golvplankor. Har funderat fram och tillbaka om vi ska måla det vitt eller inte men det får nog vara som det är (ett tag till i alla fall). Gillar trärent också.
Ha det gott!
Tant Brun