måndag 28 september 2009

Stig in

Här kommer inte inläggen så tätt nu för tiden... Tänkte visa er farstun idag. Dörrmattan med texten "home sweet home" köpte jag på Aino Emma i våras, borde göra ett besök dit snart igen, det var länge sen sist.I farstun har vi platsbyggt en bänk för extra förvaring, och så är det ju skönt att kunna slå sig ner en stund. (Nej, det ser inte alltid så där städat och prydligt ut...)
Vi har också platsbyggd klädförvaring eller vad man ska kalla det. En hatt- och skohylla som sitter ihop med en hög hylla att ha korgar i. Tog exakt ett år och tre månader att hitta korgar som passade och som jag ville ha. Ett hett tips alltså; skaffa korgar först och bygg sen :) Man tycker ju att det finns en hel djungel med korgar där ute men sen när man ska ha ett visst mått så är det inte så lätt. Men den som väntar... Korgarna kommer från pentik, vi hade dessutom ett presentkort dit :)
Till sist en bild på skåpet som står i hallen. Skåpet var egentligen på väg till övrevåningen men det var för stort för att få upp i trapporna... Har fått skåpet av svärföräldrarna :)
Önskar er en bra vecka. Hoppas på att få njuta av friskt och vackert höstväder!
/Tant Brun