lördag 7 november 2009

Gammalt möter nytt...


Tänk vilka fina kombinationer det kan bli av nåt gammalt, lite rostigt mot nåt glänsande nytt.
Köpte zinkburken på Stundars höstmarknad som även blivit ett litet loppis. Längtar redan till deras julmarknad som infaller lillajul´s helgen. Hoppas bara att vädret är vintrigt för annars tar det bort stämmningen riktigt rejält!
Riktigt trevligt var det att vara ute idag då vår första snö hade kommit. Barnens ögon tindrade som aldrig förr...
Nu skall vi njuta av lördags kvällen,det lilla som är kvar av den. Jag är nämligen in i min kvällströtta period för tillfället.Men snart blir det fullt ös med julpyssel så det är säkert bra att ta igen sig lite.

Trevlig helg åt er alla!

Tant Gredelin

söndag 1 november 2009

Nya tag

I veckan blev ett litet projekt klart. Hyllor har blivit målade och kommit på plats i tv-rummet. Ska visa det senare. Har faktiskt inte visat något från det rummet ännu. Nu borde jag på allvar ta tag i att sy gardiner... Inte en favoritsysselsättning precis, därför har det blivit uppskjutet så länge också. Men jag vet i alla fall hur dom ska se ut, och tyg har jag hittat också... Ska bara vänta på lönedagen (och hoppas att tyget fortfarande finns kvar då).
Bilden är från pysselrummet. I uthuset hittade jag någon slags ränna som var precis lagom stor för trådrullar. Rännan hänger under de öppna hyllorna.

Ha en bra vecka!
/Tant Brun