torsdag 25 oktober 2012

Reportaget

 Här ska ni få se några av bilderna som fotograferades kring jul förra året. Det var Camilla med bloggen som var på besök med sin assistent. Vet inte riktigt vad jag egentligen tycker om att ha mitt/vårt hem i tidningen (märklig känsla!) men eftersom jag tycker om att läsa inredningstidningar och kika in i andras hem får jag väl bjuda på det här. Dessutom tycker jag det är tufft gjort av Camilla att byta bransch och starta ett eget företag.

Snart är det dags att fira den tredje julen i vårt alldeles egna hem (eller.. nåja. Alldeles egna då banken fått sitt). Man kan ju konstatera att det är en del som har ändrat i huset under året, saker som gör att det börjar kännas mer och mer som vårt hem. Det kan vara en liten, liten grej som t.ex den lilla runda pallen med svarta metallben som jag hittade på en loppisrunda eller en fin bild att hänga på de än så länge ganska kala väggarna. Så har jag ju en del planer och drömmar kvar...

Duktig fotograf  hade vi hos oss i alla fall och roligt är det att ha fina bilder från sitt hus.
Alla bilder är fotograferade av Camilla och publicerade här med hennes tillstånd.Vill ni läsa reportaget och se bilderna som finns i tidningen är det Toivekoti & Puutarha nr. 9 som gäller.

H. Tant Grön