torsdag 12 augusti 2010

Soffbord och tv-bänk


Nu har vi äntligen fått ett soffbord. Hade först tänkt mig en kabelsnurra dit men råkade snubbla över det här på en vind som ska tömmas. Storleken är perfekt och bordet har hittat sin plats. Man kan inte låta bli att bli lycklig över att det löser sig, av sig själv. Att saker hittar sin plats. Helt gratis dessutom;) förutom fem lager färg då... Tv- bänken hittade också hem från samma vind. Den har varit en vägghängd skåp i ett kök. Lite färg och ben så blev den riktigt bra och äntligen har jag en tv- bänk som jag gillar. /Tant Grön

söndag 8 augusti 2010

Hängstol och fynd

Nu har jag köpt mej en hängstol. Hängde upp den i sovrummet istället för i lönnen. (Vi har nämligen också köpt en hängmatta att njuta i utomhus). Hittade stolen här. En alldeles underbar butik i Raumo. Man skulle ha kunnat ta sitt pick och pack och flyttat in där. Så fint var det. Väldigt mysigt var det annars också i Gamla stan i Raumo.

Måste också visa er den finaste cykel jag sett på länge! Fyndade den på en auktion för ett tag sedan. Mycket gammal och rostig, men väldigt fin tycker jag. Väl värd att frakta ca 400 km med både båt och bil :)

Nu är det slut på semestern men det ska väl gå bra att jobba också, man måste bara vänja sej vid tanken... Ha det bra!
/Tant Brun