fredag 3 april 2009

Titta in!

Här kommer lite bilder från v:s rum. Canvastavlan fick jag igår. Jag beställde den från ExtraFilm
Storleken är 40x40 cm. Är riktigt nöjd hittils. Sängöverkastet är ett latmanslapptäcke. Sydde en "ram" runt kanten och sömmar så det skall se ut som lappar. På bilden längst ner ser ni elefanttavlan som jag gjort, Tilda-renen som Tant Gredelin gjort (2-årspresent) och apmobilen som Tant brun gjort (den kommer säkert att hänga ovanför sängen tills v blir 18). Nu skall jag samla mod till ännu ett tandläkarbesök. Är nog ganska lugn, den senaste tandläkaren verkar vara duktig.
Ha en skön helg!
-Tant Grön-

onsdag 1 april 2009

Ljusare tider


Det går vi mot med stormsteg, det gillar jag och säkert alla andra också.
Man hinner och orkar med så mycket mera!
Ikväll gjorde jag ett litet arrangemang på trappan, så man känner av ett lite hemtrevligare bemötande.
Tusen tack för awarden och för alla fina kommentarer!

Tant Gredelin

tisdag 31 mars 2009

Köksprylar


Har äntligen fått diskmedelsflaskan från cult-design (tack så mycket Tant Brun!) Så skönt att slippa se den klottiga jättediskmedelsflaskan. Den röda köttkvarnen är loppisfyndet jag skrev om i ett tidigare inlägg. Men den får snällt vänta i skåpet tills vi får rum för den. Frustrerande!Har tänkt använda den som bokstöd eller nåt liknande. Duken i bakgrunden är också en nykomling. En praktisk vaxduk som är faststansad på vår skabbiga bordsskiva.
Tack för awarden fialottajansson! Är det meningen att vi ska skicka den vidare nu eller hur funkar det? Nån som vet?
-Tant Grön-

måndag 30 mars 2009

Mjölighet!


Möjlighet blev till mjölighet. Stockarna under ett av fönstren var det inte mycket kvar av. Nåja, det kom inte som någon överraskning precis. Lite extra arbete blir det förstås men det räknar vi (läs jag) till "lite andra småsaker som ska fixas" :)
Stort tack till fialottajansson för awarden, den första av sitt slag :)
Tant Brun

söndag 29 mars 2009

Möjligheter?


Har börjat ett nytt projekt. Vi ska fixa upp det gamla fähuset. Nytt golv ska gjutas, tak och väggar målas och lite andra småsaker(?) fixas. Det är ett ganska stort utrymme och några kor lär vi inte skaffa men visst finns det väl andra möjligheter... Man måste bara se bakom dyngan på väggarna ;)

Tant Brun