lördag 15 augusti 2009

Underbara Gotland

Tack för gratulationerna :) Här kommer lite bilder från vår bröllopsresa. Vi bodde i Visby, innanför ringmuren. Där var det jättefint och mysigt med smala kullerstensgator och små fina hus. Många ruiner fanns det också.
Det fanns många fina ställen utanför ringmuren också. En kväll gjorde vi en liten utfärd på tandemcykel, det bör prövas på :)


Ett besök till Krusmyntagården blev det också. Fin skylt, eller hur? Har skrivit samma text på en gammal bräda och hängt upp hemma.


Hall-Hangvars naturreservat.


Fårö var alldeles underbart, här är Helgumannens fiskeläger...Raukområdena Langhammars och Digerhuvud...


Det var lite av den resan... Vill absolut till Gotland igen!

Ha en skön helg
/Tant Brun


tisdag 11 augusti 2009

Nu är det gjort...


... i slutet av juli gifte vi oss :) Inlägg på bloggen har inte droppat in så tätt men det har haft sin förklaring (förutom det vackra vädret som är orsak nog förstås). Snart smyger sig höstmörkret på och då har man tid att blogga. Bröllopsfesten hölls hemma i "ladun". Därav allt fixas i uthusen. Maten serverades i f.d. fähuset och själva festen hölls i "rummet" utanför (stora bilden). Över hundra personer rymdes dit så nu vet man det ifall det ska ordnas flera fester... :) Det var en fin dag som man kommer att minnas :) Stort tack till alla gäster och till alla som på ett eller annat sätt hjälpte till! Vi gjorde en liten resa till Gotland efter bröllopet. Där var det fint! Ska lägga in bilder senare... Ha det bra!

/Tant Brun