onsdag 18 mars 2009

Pysselrummet


Här kommer lite små glimtar från pysselrummet. Var ju som sagt tänkt att vi skulle byggt skåpet förra helgen men märkte sen att vi inte hade tillräckligt med virke till stommen. Men hyllorna kom upp i alla fall. Och nu är virket köpt och stommen på plats så kanske skåpet blir klart den här helgen istället...


Passade på att måla en gammal ikea-pall medan färger, penslar och annat var framme. Det är ju det som är det jobbigaste med att måla, att tvätta penslar och plocka fram det som behövs ;)
Sydde också nytt överdrag till sittdynan.

Tant Brun

Vår "hopp"...


Fick en krokus av grannen på jobbet idag och 20 tulpaner (Jaa, jag vet...lyxigt värre)
Krokus hör till min absoluta vår favorit blomma, då snön smält och solen gassar på då går jag dagligen och kollar in var det sticker upp nån ny härlighet...och njuter!
Men det lär väl ska ta sin lilla tid ännu för här finns ganska mycket snö.Men mera soldagar och lite blåst så ska det väl gå undan.
Nu får jag njuta av min krokus i kruka istället nån dag!

Tant Gredelin

måndag 16 mars 2009

Uppiggande

Har inte så mycket att komma med just nu. Tycker att tiden inte räcker till de veckor jag jobbar. Tycker lite synd om alla stackare som jobbar heltid. Här skall ni i alla fall få se skärbrädet "dots" från GalleriAnn. Det blir man ju lite glad av. Nån dag skall jag visa söndagens loppisfynd, måste bara fota det först...
-Tant Grön-