fredag 1 januari 2010

Nyårslöften...


Det diskuterades ganska villt kring dessa löften hos oss igår kväll.
Vi hade en jättetrevlig kväll med god mat, god dricka och trevliga vänners sällskap.Vi satt vid köksbordet hela kvällen och diskuterade lite ett och annat.
Nu är det bara att vänta till nästa nyår och se hur det har gått för alla vänner med sina löften.
Och med mina löften förstås ;)

Idag slängde jag faktiskt ut julgranen.Orkade inte se på allt glitter och krims krams längre.
Barnen hade hängt upp allt som tänkas kan, nån nalle t.o.m.
Det är nog bara att konstatera att här hos oss börjar nog tomtarna gå och gömma sig småningom i väntan på nästa jul.
Väggorden passade jag på att fota då solen spirade in genom fönstret.Budskapet kunde man tänka på lite nu som då, för det är så sant.
Islyktorna är absolut de vackraste lyktor man kan ha på vintern.

Gott Nytt År
Tant Gredelin

söndag 27 december 2009

God fortsättning på julen

Vi har firat andra julen i vårt hem och njuter som bäst av julledigheten. Är det inte konstigt att så fort jag är ledig får jag sån lust att börja på med olika projekt, fastän jag varit innerligt trött på alla projekt på senaste tiden. Just nu kliar det i fingrarna för vitrinskåpsprojektet... Får se hur det blir med den saken.
Ser ni lampan ovanför köksbordet?! Har sökt en lampa i den stilen länge. Jag blev alldeles till mej när jag såg den hänga i skyltfönstret i Brändös bästa inredningsbutik :) Tvekade inte en sekund när lampan ropade "KÖP MEJ". Klicka här för att komma till tillverkarens hemsida.
Den större av de söta tomtarna fick jag av svärmor (tack för den och allt annat vi fick:)). Lingonris-hjärtat är gjort med inspiration av Ernst. I boken "Jul med Ernst" finns en del fina idéer och bra recept.
Ha det bra!
/Tant Brun