måndag 5 januari 2009

Före och efter

År 2006 köpte vi ett hus. En röd stuga med vita knutar och många uthus på gården. Gjorde en grundlig renovering och flyttade in för ett halvt år sen. Har fortfarande en del småprojekt på gång nu som då. En del större projekt också, som t.ex. en bastu i ett av husen på gården. Men vi tar en sak i taget. Man måste hinna njuta lite också! Tänkte visa lite före- och efter bilder från vårt hus. Det är alltid lika kul med sådana bilder tycker jag!

WCn på nedre våningen såg ut så här före renoveringen. Härligt gröna väggar! Föredrar ändå vitt som på efter-bilden :)

Här är bilder på köket före och efter renoveringen. Gillar lantligt och vitt. Köksinredningen kommer från Östmans snickeri. Bilden är tagen dagen efter inflyttningen, nu har vi nog gardiner fastän det tog ett tag förrän de kom upp :) Är nämligen hellre utan gardiner än lägger upp sådana som jag inte riktigt vill ha. Funkar likadant med möbler och annat också. När man har lagt ner så mycket tid på att renovera så som man vill ha det varför skulle man då fylla sitt hus med saker man inte vill ha?! Nej jag väntar gärna tills jag hittar de "rätta" sakerna, förr eller senare dyker de upp.

Tant Brun

3 kommentarer:

Grannen sa...

Man borde kanske komma ut och kika igen.. det har säkert hänt nåt nytt sen sist.. Kanske man får med sig tant Gredelin:)

Lill-Hanna sa...

precis lika snyggt som jag minns det! ;-) underbart kök...

malena sa...

Hej!
Hittade till er blogg nu...underbara era hem ser ut.

Vet inte om du svarar på så här gammalt inlägg men tyckte dina lampor som hänger i köket (två på rad) var så jättefina och undrar lite var du köpt dom?!

Kommer nog tillbaka och kikar på era vackra hem. :)