tisdag 20 september 2011

klädförvaring

Nu ska jag äntligen visa klädförvaringen. Den har varit på plats nu i nån månad. Tyvärr har jag inga "före" bilder. Men där hängde en Ikea Leksvik hatthylla och under den stod skohyllan i samma serie. Den nya förvaringen funkar bra men är ännu lite på hälft. Under jackorna kommer en skiva som man kan ställa t.ex väskor på. Så skall det också bli en våning till för skorna. Funderar också på en hylla ovanför korgarna. Så var det ju listen runt... Sen så!
Tycker om att man får jackorna bakom "väggen". De kan hängas in från två håll på handtag som blev över från kökslådorna. Återkommer senare hur det blir när den är helt klar. Låter det vara osagt när det kan bli. Istället visar jag ett till konstverk. En födelsedagspresent till gamlafarmor. En papegoja. Det blev en glad gamlafarmor och en stolt 5-åring.

Ha det bra i höstmörkret. H. Tant Grön

4 kommentarer:

StrandviksVillan sa...

Den där sortens förvaring har jag också kikat på nånstans! Jättefiffigt och snyggt.
Och papegojan sen - härlig!!

MammaMonica sa...

Finfin klädförvaring, nästan gömd men ändå tillhands! Och vilken tavla, där fanns minsann orsak att vara stolt!!

klipposfia sa...

Min tandläkare (av alla) har en sån förvaring i väntrummet och varje gång jag är dit så funderar jag på om vi int sku ha plats för något sådant nånstans:) snyggt! och vilken härlig papegoja:) full av liv!

syko kajsa sa...

Vilken fantastiskt fin tambur du har fixat!