onsdag 4 maj 2011

griffelfärg

Jag köpte hem en burk svart griffelfärg. Här är resultatet. I burspråket målade jag en ruta som används till kalender. I pojkarnas rum försvann den blåa väggen. Äntligen! Den har ju varit blå i över ett år... Att måla en hel vägg svart i ett rum kan ju verka lite dystert. Men efter några minuter med en tavelkrita var den väldigt glad. Här ser ni ett familjeporträtt. Det skulle ha krävts mycket övertalning från mig för att få honom att rita det på ett papper. Det här var bra för kreativiteten! Dessutom ritar V nu också gärna på papper efter att ha "övat" på väggen. Kul!
Till sist en bild på min födelsedagspresent som jag fick för några månader sen. Ännu en golvlampa. Och lite svag blir jag i knäna när jag ser den...
Ha det bra ni som orkar kika in fast inläggen inte duggar tätt hos tanterna. /Tant Grön

5 kommentarer:

Kamomilla sa...

Åh vad härligt! jag har redan länge tänkt måla med griffelfärg, men inte kommit mig för. Köpte redan kritor när jag hittade i affären så det är väl ett steg framåt i alla fall. :) Vilken lampa- man blir ju kär..

Anonym sa...

Nice! Det där blev ju fint... Hoppas att V vet vilka väggar man kan rita på och vilka man inte ska rita på nu då. ;)
/Netti

Lundagård sa...

Vilka ljuvliga gubbar på väggen!

Lundagård sa...

oj, ursäkta, familjemedlemmar menade jag ;-)

MammaMonica sa...

Oj så många fina inlägg här sedan jag sist kikade in! Blev inspirerad att hitta på något nytt projekt också här... Griffelfärg har jag funderat på, men ännu har den ultimata platsen inte dykt upp. Finfin lampa!!