onsdag 8 december 2010

Ska visa er några bilder på huset. Så här ser det ut utifrån när det är ganska klart. I vinkeln ska det bli en uteplats med stenbeläggning har vi tänkt. (Men vintern är lång...;)) På de andra bilderna får ni se delar av hobbyrummet. Annars är det fullt upp. Kliar i pysselfingrarna men hinner inte få så mycket gjort. Matbordet och stolarna som jag köpte när vi flyttade in har jag sålt! Hade nog lite för bråttom där...Virket till det kommande är köpt och limmat. Ska målas nästa vecka. Till jul hoppas vi att det är klart, och den platsbyggda bänken i burspråket. Ni kan ju också hoppas lite, annars blir jag inte så populär här hemma.


Nu är det dags att försöka sova lite. Man kan ju åtminstone blunda en stund samtidigt som man ligger på nålar och lyssnar till ljuden som kan varna för att magar ska tömmas och springor i plankgolvet fyllas. En tapper kille drabbad hittills. Hoppas det räcker. Ha det bra!

3 kommentarer:

Anonym sa...

lite annorlunda och riktigt läckert! Jag gillar.

fin helg.

klipposfia sa...

stil är ordet jag säger om ert hus! otroligt stiligt! inte så traditionellt utan spännande:) trevlig advent utan sjukor önskar jag dig!

Anonym sa...

Hej,

är huset ritat av Viljanen? Ser ut så.

hälsar en undrande som just precis hittat er blogg