söndag 21 november 2010

Tavelvägg

Har gjort om i sovrummet lite. Eller fått klart som det var tänkt från början kanske man ska säga. En tavelvägg har blivit till och på väggen till höger om tavelväggen skruvade jag upp en knoppbräda. Det lilla skrivbordet som stod där tidigare fick flytta till arbetsrummet istället.


Bland annat det här pryder väggen. Rivjärnet fanns i en "fyndlåda" jag köpte på loppis en gång. Det har fått flytta in i köket nu faktiskt. Men bara som prydnad :)


Har fotat en fin (smaken är ju som baken) bakgrund, skrivit in text på bildbehandlingsprogram och sedan framkallat. Oändliga möjligheter och kanske ett bra julklappstips.


Gamla skolästar som hittats runt knutarna fick också en plats på väggen.På trälådan står denna fina plåtlåda köpt här.Under knoppbrädan står några kappsäckar.

SNART är det dags att plocka fram lite julsaker när det närmar sig advent. Julinspiration tycks det finnas i bloggvärlden i alla fall. Ha en bra vecka!
/Tant Brun

5 kommentarer:

Kamomilla sa...

Åh, du visar en massa härligt!!
Ha en fin vecka!

Galleri MochB sa...

Svårt att få till en snygg tavelvägg, men du har lyckats bra :O)

klipposfia sa...

Tavelväggen är super! har en på gång här hemma också men jag sätter in upp allt på en gång utan jag sätter några saker och så måste jag känna efter om det känns rätt:) så det tar lääänge innan den är färdig! men sån e jag:) Du får till så fina stilleben, njuter av bilderna:)

StrandviksVillan sa...

Finfina bilder!! Skulle platsa i ett magasin!

Bra idé den där tavlan du gjort själv med text på.

A-C

Anonym sa...

Hejsan, kan inte låta bli att kommentera dina fina fynd... Blev speciellt förtjust i det fina rivjärnet...eftersom jag samlar på olika typer av sådana, men ett likadant har jag aldrig tidigare sett. Ett tips som jag tycker är vackert är att ställa flera rivjärn på tex en silverbricka och ställa värmeljus inuti rivjärnen. Det blir ett så fint sken och vackra mönster från hålen i rivjärnen. H Carina, Åland