lördag 20 mars 2010

Skåpet


Tack för alla fina kommentarer om skåpet. Nu är det klart och så här blev resultatet. (Nästan klart i alla fall, vi har ännu två lister på torkning. Tänkte kanske lägga dem mellan dörrarna för att täcka springorna. På övre delen blev springan mellan dörrarna rätt så stor...). Att skära till glasrutorna var inte det lättaste, men till sist fick vi ihop till sex rutor i alla fall. Vi använde gammalt glas som vi hittat i uthusen. Milas rum undrade om vi bygger efter ritningar. Det gör vi inte. Vi har bara en skiss på hur vi vill att det ska se ut och sen får man tänka lite vart eter. Det är bara att bygga. Inte svårare än att t.ex. sy (och mycket roligare om ni frågar mig).
Ha en bra fortsättning på helgen!
/Tant Brun

11 kommentarer:

Anonym sa...

Så fiiint det blev!

Sara

Tre rum sa...

Vi kan ju göra arbetsbyte;)Jag syr åt dig och du snickrar ett lika vackert skåp åt mig!!!
Så snyggt jobb ni gjort.
T.Gredelin

Anonym sa...

WOW! Supersnyggt! :) Ni e nog duktiga ni!
Lillasyster

Lundagård sa...

JÄTTESNYGGT skåp ni fixat! Tänk vad dyrt de hade varit att köpa ett liknande och så mycket roligare att få göra ett alldeles eget!

StrandviksVillan sa...

Det blev jättefint!!

Fast jag tyckte att det blev rätt dyrt ändå när jag byggde mitt skåp, med trävaror som spont och lister, glas, målfärg och knoppar... Kunde nästan fått ett Ikea-skåp :P Fast våra skåp är ju naturligtvis UNIKA!

Må så gott!

Sanna sa...

Åh vilket jätte fint skåp!!
kram

Erica sa...

Vilket fint skåp! Om man ändå hade ett sånt. Måste nog prata snällt med min andra hälft :)
Trevlig blogg ni har!

Tre rum sa...

Tack för de upplyftande orden :) Visst är det kul att ha ett skåp som man gjort själv. Framför allt blev det billigt jämfört med ett nytt skåp. Tror inte ens att det blev 1oo euro. Fönsterkarmarna, glas och en del material hade vi från förut. Panelbrädor, lite färg, krokarna, gångjärnen och så knopparna från Lundagård var det som kostade.
/Tant Brun

Milas Rum sa...

Det blev kanonfint!

Kram

klipposfia sa...

Tänk att jag missat detta inlägg! jag som va så nyfiken hur det sku bli:) SUPER! är mållös.... verkligen mycket roligare att göra själv och så får man ju det som man vill ha det:)
Skön påsk!

Anonym sa...

Såå fint!!