måndag 8 februari 2010

Nu ska det bli av!


Nu blir det snart dags att bänka sig i detta rum. Har nämligen köpt gardintyg. Ska bara samla lite energi först... har knappt hämtat mig från förra veckan när jag sydde gardiner till hjälpköket ;) Det är inte SÅ jobbigt att sy men inget jag ser fram emot direkt. Bara jag kommer igång går det säkert bra. Hoppas bara symaskinen visar sig från sin bästa sida!
Har köpt en liten byrå i plåt att förvara småsaker i. Perfekt att ha i pysselrummet. I hjälpköket (eller snickarvrån som man borde kalla det, i alla fall vintertid) skulle den också vara bra att ha till att förvara skruvar o.dyl. i. Vi får väl se var den hamnar till sist.

Vitrinskåpsprojektet går sakta men säkert framåt, övre delen börjar vara klar, till nedre delen behövs lite mera virke...
Ha en bra vecka! /Tant Brun

6 kommentarer:

Galleri MochB sa...

Skulle mitt pysselrum se ut sådär också skulle jag inte tveka att gå in och börja på ;O) Usch vårt är så kaotiskt och oorganiserat...

Anonym sa...

Å va fiiint!!!

Milas Rum sa...

Vilken fin plåtbyrå!
Är det en "ny" eller "gammal" byrå?
Är ute efter något liknande...

Hälsn, Mila

StrandviksVillan sa...

Vilket fint rum och förvaring!
Har själv fixat till mitt pysselrum, är inte helt nöjd med allt, men det får duga så länge.

Härlig gammal dörr!

Ha det gott!
Ann-Christine

pyssling sa...

Nå, hur gick det med syendet? Snygg byrå, passar ju ert hus perfekt! Du lyckas alltid fynda så fina saker du. :)

klipposfia sa...

Jag giller ert hus så otroligt mycket! det har det där extra som jag njuter av att se. Man försöker skapa själv det man "vill ha" men det är så kul att se andras och förundras över alla vackra vrår som finns lite här och var, och att det vackra kan vara på så många olika sätt:) skön helg!