onsdag 3 februari 2010

I byggartagen

Nu har vi äntligen kommit igång med vitrnskåpsbygget. Det är inte så lätt att bygga ett skåp när man egentligen inte vet hur man bygger ett skåp. Mycket funderande och mätande fram och tillbaka... Men det är bara att börja i någon ända och se vart det tar vägen. Ibland kommer man på att man tänkt fel, men då är det bara att tänka om :) Så här ser övre delen till skåpet ut just nu, dörrarna gör vi av gamla fönster. I mitt huvud ser skåpet ut ungefär som på skissen MEN vi har inte börjat med nedre delen ännu så det kan ändra... Ett riktigt hemmabygge.
Ha det bra! /Tant Brun

7 kommentarer:

Kamomilla sa...

Åh, det blir nog jättefint!

Sofie sa...

Jag drömmer också om att snickra ett vitrinskåp av gamla fönster! Vi har underdelen och sk ha ett väggskåp ännu. Kanske jag får fråga goda råd när vi börjar på? Det ser mycket bra ut det ni bygger!
allt gott.
s

StrandviksVillan sa...

Snygg skiss!

Om jag har lyckats bygga ett skåp av gamla fönster så gör nog ni det också! Om du tittar under etiketten vardagsrum hittar du nog flera bilder av mitt skåp.
Mitt skåp är nog av lite enklare modell ändå tror jag, det sitter i ett då jag gjort det av limträskivor. Baksidan är av panelbrädor.

Ska bli kul att se det färdiga skåpet!

StrandviksVillan sa...

... alltså jag menar att bakstycket är av pärlspont :)

Galleri MochB sa...

Blir säkert fint! Härligt med gamla fönster.

Milas Rum sa...

Å vad fint! Spännande att se hur det blir färdigt!

Kram

Tre rum sa...

Oj, så snyggt! Ni är allt riktigt händiga ni. Måste komma och kolla skåpet live nångång i närmaste framtid.
T:Gredelin