onsdag 15 april 2009

Monsterförsäljning

Nästa helg kan man köpa mina monster på stormässan i botniahallen. De säljs av cirkas som kommer att ha en monter där. Jag har alltså spenderat min fritid i bastun den senaste tiden. Med kläderna på och händerna i varmt tallsåpavatten. Lillkillen, som har som ett av sina fritidsintressen att känna på tummar och nagelspärrar, blev lite äcklad av att jag hade "smuliga" händer. Efter lite effektiv smörjning med handkräm var det botat. Mera monster och torrare händer är kanske början på avvänjningen..? Alla monster har nu också fått ett eget namn. Kom fram till att det tar onödigt mycket tid när jag måste rada ut alla monster och namnlappar och se vem som passar att heta Åke, Berit, Kurt, Börje, Göran osv. Så ni som känner mig och råkar ha ett 50-talsnamn. Inget illa menat;)
Tant Grön

6 kommentarer:

Tre rum sa...

Jag gillar dina monster :) Blir så glad när jag ser dem. Söta, snälla och alla med sin egen personlighet. Lycka till med försäljningen!
Tant Brun

klipposfia sa...

Vilka ljuvliga monster! Dem blir man inte rädda för:) man vill bara goosa! Lyck till med försäljningen, ska tyvärr inte dit själv:(

Lill-Hanna sa...

Monstren fick bra respons på mässan med sina roliga miner och namn :)

Lill-Hanna sa...

Foton från mässan har förresten lagts in på www.CIRKAS.fi nu! Finns under kategorin mässbilder...

StrandviksVillan sa...

Men oj, jag kollade faktiskt den montern lite, skulle varit kul om jag vetat innan att det var dina monster :)
Jättesöta är dom - eller får man säga det om monster? ;)

Tre rum sa...

Visst får man säga söta om monster...åtminstone ibland. Min 2-åring vägrade först att sätta ett monster på sin väska för han skulle ha ett ARGT monster. Sen sade han iaf. "Det passar perfekt, mamma" ;)